Thats’t

Hallo!

Ik ben Hanne, 26 jaar en eigenaar van ThatsT! In 2020 begon mijn collectie zelfgemaakte oorbellen wat uit de hand te lopen, waardoor ik het advies kreeg deze te verkopen. Ik ben dan marktjes beginnen doen, waar mijn oorbellen aan populariteit wonnen. Ik ben dan op zoek gegaan naar andere technieken: epoxy, krimppapier, zilverklei, koud-emaille, … .

Hoe ik er exact bij gekomen ben, weet ik niet meer, maar op een bepaald moment ben ik met Origami begonnen. Als kind hield ik me hier al graag mee bezig, en nu ontdekte ik dat ik dit ook best wel klein kan vouwen. Het kleine formaat maakt het mogelijk om hier een juweel van te maken en hier zijn meerdere voordelen aan gebonden:

– je juweeltje is ultralicht, want papier is uiteraard niet zwaar!

– alle juweeltjes krijgen meerdere lagen vernis, waardoor deze stevig blijven

– dankzij de vernis kunnen de juweeltjes ook tegen een druppel regen (ga er wel niet mee onder de douche natuurlijk…)

– ik probeer soms nieuwe origami vormen uit, als ik het klein kan maken, en mooi kan presenteren, ga ik ervoor!

– je hebt een zeer uniek juweeltje: ik koop regelmatig nieuwe patroontjes bij, maar doordat ik deze papieren nog eens moet verkleinen, kan ieder figuurtje er anders uitzien

Thats'T Hanne

Initieel maakte ik alleen oorbellen met mijn Origami figuurtjes, maar ondertussen heb ik ook al enkele kettinkjes en ringen gemaakt.

Voorbeeldfoto’s, sfeerfoto’s, marktdata en winkelgegevens kan je terugvinden op mijn website www.thatst.be, op mijn facebook pagina https://www.facebook.com/ThatsTjewelry/ of op mijn instagram https://www.instagram.com/thatst.jewelry/. Een webshop heb ik momenteel niet, maar je kan me wel altijd per mail bereiken als je toch iets specifiek wenst te kopen.

 

Hanne