Scented Wick

When spiritualiteit meets duurzaamheid!

Wendy creëert met haar merk Scented Wick – sinds 2020 –  unieke vegan geurkaarsen uit sojawas. Niet zomaar alledaagse kaarsen, maar duurzame gepersonaliseerde kaarsen met ethisch ontgonnen edelstenen en echte statementpieces.
Elke kaars wordt energetisch samengesteld en met bijhorende intentie vervaardigd. Zo breng je niet enkel het kaarslicht- en geur in huis maar ook een stukje bewustzijn. Hierbij hoort ook bij elke edelsteenkaars een infokaartje met bijhorende affirmatie en info over de energetische werking van de edelsteenkaars.
Een uniek geschenk voor jezelf, of voor een geliefde. Niet zomaar een kaars, maar eentje met een grote vleugje magie.

Daarnaast wordt er gewerkt met sojawas en bewust niet gekozen voor de goedkopere variant paraffine. Dit omdat sojawas biologisch afbreekbaar is, veilig voor mens dier en natuur. Daarbuiten branden kaarsen vervaardigd uit sojawas tot wel 45% langer in tegenstelling tot paraffine. De geurolie die ScentedWick gebruikt is tevens vegan en parabeenvrij.

Bovendien is elke kaars navulbaar met kant-en-klare vullingen op maat. Op deze manier werkt Wendy in balans met de natuur en zo ecologisch en duurzaam mogelijk.  Alle kaarsen worden met de hand gemaakt en zijn met liefde en zorg afgewerkt tot in het detail.

Namasté