Over Ons

 

Welkom bij PAND56, waar creativiteit, passie, en duurzaamheid samenkomen onder één dak. Stephanie Opheide en Laura Robijns, bundelen hun krachten in deze unieke conceptstore aan de Sint-Jorislaan. Bij PAND56 komen meer dan 35 creatieve ondernemingen samen, variërend van handgemaakte items, prachtige interieurspullen, juwelen, mode, tot voedsel en meer. Onze missie is simpel: onze passie delen met anderen.

Het Begin

PAND56 zag in 2021 het levenslicht, opgericht door Stephanie Opheide. Stephanie, een boekhoudster met een creatieve ziel, wilde niet alleen haar eigen creativiteit delen maar ook op een verbindende manier samenwerken met andere ondernemers. Laura Robijns, een van de eerste ondernemers in de winkel, deelt haar ervaring: “Als je hulp nodig hebt, ik woon hier maar een straat verderop!” Zo begon onze samenwerking. In de afgelopen maanden hebben we de rollen verdeeld, waarbij Stephanie achter de schermen werkt en Laura voor de schermen.

Een Unieke Winkelervaring

PAND56 trekt niet alleen ondernemers uit Limburg, maar ook uit heel Vlaanderen. Onze klanten waarderen de diversiteit van ons assortiment, met producten zoals kleding voor baby’s en volwassenen, oorbellen, kaarsen, koffie, decoratie, verzorgingsproducten, dranken, en meer. Door onze krachten te bundelen, creëren we een inspirerende sfeer waar winkelen een plezierige ervaring wordt. Onze toewijding aan het vinden van het juiste product voor elke gelegenheid, in samenwerking met onze klanten, maakt onze conceptstore extra bijzonder.

Workshops en Duurzaamheid

Bij PAND56 geloven we in meer dan alleen winkelen. We zijn een ontmoetingsplek waar mensen samenwerken aan een duurzame toekomst. Onze ondernemers organiseren regelmatig workshops en evenementen waar bezoekers kunnen leren over de producten en zelf aan de slag kunnen gaan. Hierdoor dragen we bij aan bewustwording en educatie op het gebied van duurzaamheid. Onze conceptstore investeert ook in duurzaamheid, met zelfvoorziening van stroom door zonnepanelen en een batterij voor opgewekte energie.

Bij PAND56 gaat het niet alleen om producten; het gaat om het delen van passie, het creëren van een inspirerende sfeer en samenwerken aan een duurzame toekomst. We nodigen je uit om onze conceptstore te ontdekken en deel uit te maken van onze creatieve gemeenschap. Samen maken we van winkelen een unieke ervaring.