MONOLOCO

Hoi,

Ik ben Katrien, een mama van een 5-jarig dochtertje Roxy. En ik mag toch wel zeggen dat het er ééntje is met heel wat pit. Als nieuwe mama merkte ik dat er heel wat aanbod was voor baby en peuters maar ik zocht echt kleding die een match had met het karakter van ons dochtertje: waar lief en stoer elkaar blenden. Met die visie kwam Monoloco tot leven. Toen ik zwaar ziek werd en gediagnosticeerd werd met een chronische ziekte stond mijn leven letterlijk stil. Maar ik bleef niet bij de pakken zitten en besloot om Monoloco realiteit te laten worden. Onze webwinkel staat niet alleen voor leuke en originele kleding maar gaat net hierdoor ook over doorzettingskracht en dromen waarmaken. Iets wat ik zo belangrijk vind om aan mijn en jouw kindjes mee te geven. 
Buiten de baby-en peuterproducten, maken wij ook zelf onze wenskaartjes. Ideaal wanneer je een kraamcadeautje nodig hebt. Zo kan je ook meteen de mooiste en liefste wensen meegeven op een Monoloco-kaartje.

Wij staan eveneens open voor tips die wij in onze collectie mee kunnen opnemen. Producten waar je al lang naar op zoek bent, maar die je nog niet gevonden hebt. Wij vinden het een leuke uitdaging om hiermee aan de slag te gaan. Want weten wat onze klanten willen, is voor ons gewoon enorm belangrijk om op jullie behoefte te kunnen inspelen. 

Last but not least, jouw mini stijlen in de mooiste, leukste, stoerste, schattigste en vaak de duurzaamste items is voor ons geen werk, maar een hobby wat we heel veel liefde doen. Dus als je vragen of hulp nodig hebt, geef ons een berichtje en dan gaan we samen aan de slag om de perfecte outfit samen te stellen. 

Voor de nieuwste producten kan je ons uiteraard steeds volgen op social media. 


Liefs, Katrien