KAVA

Ons verhaal begint bij verbinding…

 

Vanuit die verbinding ontstaan nog steeds creaties waarvan onze intentie is dat iemand er blij mee is.

 

Voor onze kledinglijn kozen we resoluut voor duurzaam vervaardigd biologisch katoen, bedrukt in België. Het opschrift? Een leuk statement… 

Zo koos Katia voor veerkracht, onmisbaar in het leven en een ongelooflijk geschenk. Vanessa haar levensmotto werd vereeuwigd op een T-shirt en hoodie met het opschrift ‘het is’. Soms kan je niet anders dan aanvaarden. ‘Het is’ helpt je om oordeel los te laten, te relativeren, in het NU te zijn.

 

Voor kinderen richten we ons op hooggevoelige kids. Zowel de drakenshirts als de RelaxEyes ondersteunen onze sensitieve meisjes en jongens.

 

Ook voor volwassenen kunnen de oogkussens een moment van ontspanning of pure zelfzorg zijn. Na de yoga, om dieper en makkelijker in meditatie te gaan, om te ont-prikkelen of gewoon om een momentje pure me-time in te lassen.

 

We houden er ook van om hout te gebruiken in een aantal creaties met name hout dat een tweede leven verdient zoals dat van een oude notenboom, of planken die jarenlang weer en wind doorstaan hebben op daken. We maken er graag kapstokken of andere snuisterijen van. 

In al onze creaties betrekken we lokale, vooral vrouwelijke, ondernemers. Omdat we geloven in de kracht van verbinding en elkaar steunen. 

 

Dagelijks ontstaan er nieuwe ideeën, niet allemaal uitvoerbaar maar hart en ziel zitten er steeds in.  Volg ons op onze sociale media om onze nieuwe Kava Kadootjes te ontdekken. 

We kijken ernaar uit jou te leren kennen.