Natuurlijke, duurzame en kosteneffectieve kaarsenparels: FIKKER 

Welkom bij FIKKER, waar we met trots onze eigen Candle Sand presenteren – een 100% organisch alternatief voor traditionele kaarsenaccessoires, vrij van paraffine. Onze kaarsenparels zijn ontworpen om jouw kaarsenervaring te verbeteren met minimale inspanning en maximale besparingen.

Waarom FIKKER? Fikker is niet alleen milieuvriendelijk, maar het biedt ook aanzienlijke besparingen, tot wel 65% op de kosten in vergelijking met conventionele kaarsenhouders. Gemaakt van natuurlijke materialen, minimaliseert het niet alleen jouw ecologische voetafdruk, maar biedt het ook een esthetisch aantrekkelijke optie voor het stabiliseren van je kaarsen.

Fikker in een zwarte betonnen theelichthouder

Hoe te gebruiken

  1. Vul de kaarsschaal: Plaats voldoende kaarsenparels in de schaal, zorg ervoor dat de bodem gelijkmatig bedekt is.
  2. Plaats het lont: Steek het lont van je kaars in de kaarsenparels en laat het ongeveer 0,5 tot 1 cm uitsteken. Zorg ervoor dat er voldoende ruimte is tussen de rand van de schaal en het lont, zonder dat het de bodem raakt.
  3. Branden: Steek de kaars aan en geniet van de warme gloed. Onze kaarsenparels bieden een stabiele en veilige basis voor je kaars.
  4. Doof en wacht: Wanneer je de kaars dooft, wacht dan enkele minuten totdat het kaarsvet goed gestold is voordat je verder gaat.
  5. Verwijder en hergebruik: Trek aan het lont om de verbrande kaarsenparels te verwijderen. Gooi ze weg en hergebruik de schone kaarsenparels voor je volgende kaarsenavontuur.

    Pro tip: Je kan het gebrande lont opnieuw aan te steken voor een verlengde brandduur en een optimale kaarservaring.
    Indien je nog een lang lont aan de onderzijde van de gesmolten wax hebt zitten, kan je dit ook afknippen en hergebruiken

Met FIKKER geniet je niet alleen van de warmte en sfeer van kaarslicht, maar draag je ook bij aan een duurzamere wereld. Ontdek vandaag nog de voordelen van onze natuurlijke kaarsenparels en verrijk je kaarsenritueel op een groene en betaalbare manier.

gebruiksaanwijzigingen fikker