Copio Copy & Content

Hallo, ik ben Io [ie-jo], copywriter en content coach met een passie voor p(l)akkende content

Één van de dingen waar ik enorm gepassioneerd over ben, is het ondersteunen van ondernemers bij het creëren van boeiende content om hun bedrijf op te bouwen en meer impact te maken.   

Aan de hand van online masterclasses, live workshops en complete trajecten nam ik al tientallen mensen mee in mijn visie om op een makkelijke manier content te creëren met een mix van strategie, persoonlijkheid en plezier.  

Ik ben nu op pad om zoveel mogelijk mensen te inspireren om vol zelfvertrouwen te zijn wie ze zijn, te doen waar ze van houden en om een leven van vrijheid en voldoening te creëren.  

Het P(l)akkende Content Carddeck

Iedereen met een bedrijf die online marketing doet via social media en die een sterk merk wil neerzetten, meer mensen wil raken en écht impact wil maken, heeft baat bij het publiceren van p(l)akkende content.

Wat is dat nu, p(l)akkende content? Wel, dat is content die de aandacht pakt én in het hoofd van uw ideale klant blijft plakken.

Het P(l)akkende Content Carddeck is een superleuke set inspiratiekaarten met 49 content ideeën voor social media die écht werken.

De ideeën zijn onderverdeeld in 7 strategisch opgestelde thema’s, zodat ge alle aspecten aankaart in uw content die nodig zijn om uw know-like-trustfactor te verhogen en uw bereik te doen groeien.