Chatecoo handmade

Chatecoo Handmade staat voor handgemaakte, originele en duurzame kinderkleding.
Om dit te bereiken werk ik met alleen de beste kwaliteit stoffen zodat de kleding langer meegaat. Door te kiezen voor biologische, Oeko-tex en/of GOTS gecertificeerde stoffen weet ik dat ze milieu- en mensvriendelijk gemaakt zijn en dat de kleding bovendien heerlijk zacht is om te dragen.
Wil je iets uniek dat je niet in elke winkel vindt, ben je bij Chatecoo  en bij uitbreiding bij Pand 56, aan het juiste adres.  Spreekt een modelletje jou aan, maar niet de stof of omgekeerd, ben je altijd welkom in mijn atelier om zelf te kiezen. Dit kan natuurlijk omdat alles met de hand wordt gemaakt en het daardoor mogelijk is om aan jouw wensen te voldoen.
Ook is mijn keuze om niet enkel voor kinderprints te gaan een bewuste keuze. Want hoe leuk kan twinnen zijn? Bovendien lukt het me ook al eens om heel mooie deadstock stoffen van onze Belgische ontwerpers op de kop te tikken; zeker uniek als kinderkleding.
Of wens je graag een capsule collectie voor jouw spruit? Dan kiezen we stofjes en patroontjes samen uit om een leuk geheel te maken.
Interesse?  Vragen?
Altijd welkom (na afspraak) in mijn atelier, Diepenpoelstraat 13 in Rummen. 
Via mail kan je me bereiken op info@chatecoo.be en telefonisch op het nummer 0473/681509
Berte.